Missie en visie

Wij zijn Druppa! En wij veranderen de manier waarop we met water omgaan. Waarom? Dat lees je in het DNA van ons bedrijf!

Missie

Bij Druppa gaan we voor het beste kraanwater! Het leidingwater in Nederland bevat steeds meer medicijnresten, chemicaliën en zware metalen. Onze producten zijn erop gericht om water veiliger, schoner én lekkerder te maken! Met het innovatieve Druppa waterfilter filteren we ongezonde stoffen uit ons drinkwater waardoor het water veiliger én merkbaar lekkerder is. Daarnaast bieden we met de Druppa waterkoeler extra comfort in de vorm van heerlijk koel en bruisend water. Zo zet Druppa zich in voor het lekkerste en schoonste water voor ieder huishouden in Nederland. En dat gewoon uit je eigen kraan.

Lees meer

Visie

In de toekomst zal ons leidingwater meer en meer stoffen gaan bevatten die schadelijk zijn voor onze gezondheid. Ook zal de hoeveelheid plastic die we gebruiken toenemen. De grote hoeveelheid chemicaliën, medicijnresten en bijvoorbeeld zware metalen als lood in ons drinkwater zijn niet goed voor onze gezondheid, en de constant groeiende plastic soep is niet goed voor onze planeet. Daarom gaat Druppa voor een betere toekomst voor mens en natuur! In de toekomst willen we zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de producten van Druppa en willen we ieder huishouden voorzien van gefilterd water. Zo werkt Druppa aan een toekomst waarin we geen plastic flesjes meer hoeven te kopen. Het schoonste en lekkerste drinkwater komt met ons waterfilter immers gewoon uit je eigen kraan. Druppa is dé heldere keuze in water. Nu, en in de toekomst!

Bekijk onze producten

Benieuwd hoe Druppa tot stand is gekomen?