Veelgestelde vragen retourneren

Heeft u een vraag over het retourneren van onze producten? We hebben de meest gestelde vragen voor u verzameld. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.

Veelgestelde vragen retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@druppa.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het aangekochte artikel moet in de orginele verpakking worden teruggestuurd naar de dealer waarvan u de Druppa heeft ontvangen.

Informatie over het adres van onze Druppa dealers kunt u vinden op deze pagina.

In overleg met de Druppa-dealer waar u het product besteld heeft wordt de retourlevering en betaling bepaald.

U kunt de status van uw retourzending volgen wanneer de door u uitgekozen bezorgingsdienst een track & trace code aanbiedt.

Er is geen fysieke Druppa winkel maar er zijn wel fysieke Druppa dealers in heel Nederland. Kijk op de dealer pagina om contact op te nemen met de door u gekozen dealer.

Heeft u een andere vraag?

Staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen of wilt u meer informatie ontvangen? De dealer in jouw regio staat klaar om je van passend advies te voorzien.

Vind uw dealer