Verzend- en leveringsbeleid

Heeft u een vraag over ons verzend- en leveringsbeleid? We hebben de meest gestelde vragen voor u verzameld. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt

Antwoorden op de meest gestelde vragen:

Via onze Druppa dealers kunnen wij de Druppa-producten leveren door heel Nederland. Twijfelt of een dealer bij u levert? Neem dan contact op met de beoogde dealer.

U kunt tijdens het bestellen kiezen om uw bestelling te laten leveren en installeren door een gekwalificeerde dealer. U kunt er ook voor kiezen om het Druppa waterfilter zelf te installeren.

Indien u ervoor kiest het Druppa waterfilter zelf te installeren, dan wordt uw bestelling binnen 3 werkdagen verzonden.

De Druppa dealers kunnen het waterfilter voor u installeren. Voor vragen over de datum van installatie kunt u contact opnemen met de door u gekozen Druppa dealer.

Nee, het telefonisch plaatsen van een bestelling is helaas niet mogelijk. Wanneer u vragen heeft over het bestelformulier kunt u contact opnemen met één van onze Druppa dealers bij u in de buurt, via druppa.nl/dealers.

U kunt uw bestelling alleen wijzigen op het moment dat deze nog niet verzonden is. Voor het wijzigen van uw bestelling dient u contact op te nemen met de door u gekozen Druppa dealer.

Ja, u kunt uw bestelling annuleren op het moment dat deze nog niet verzonden is. Voor het annuleren van uw bestelling kunt u contact opnemen met de door u gekozen Druppa dealer.

 

 

De betaalmethode iDEAL wordt geaccepteerd in de webshop. iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. De deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Heeft u een andere vraag?

Staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen of wilt u meer informatie ontvangen? De dealer in uw regio staat klaar om u van passend advies te voorzien.

Vind uw dealer