Waterfilter

Geniet van gefilterd drinkwater met het Druppa waterfilter.

Wij veranderen hoe we met water omgaan

Bij Druppa gaan we voor het beste kraanwater! Het leidingwater in Nederland bevat steeds meer medicijnresten, chemicaliën en zware metalen. Onze producten zijn erop gericht om water veiliger, schoner én lekkerder te maken! Met het innovatieve Druppa waterfilter filteren we ongezonde stoffen uit ons drinkwater waardoor het water veiliger én merkbaar lekker is. En dat gewoon uit je eigen kraan.

Wat wordt er gefilterd?

Gezond en schoon drinkwater uit je eigen kraan

Een schonere toekomst, voor ons en onze planeet

In de toekomst zal ons leidingwater meer en meer stoffen gaan bevatten die schadelijk zijn voor onze gezondheid. De grote hoeveelheid chemicaliën, medicijnresten en bijvoorbeeld zware metalen als lood in ons drinkwater zijn niet goed voor onze gezondheid, en de constant groeiende plastic soep is niet goed voor onze planeet. Daarom gaat Druppa voor een betere toekomst voor de mens en natuur! Het schoonste en lekkerste drinkwater komt met ons waterfilter gewoon uit je eigen kraan. Druppa is dé heldere keuze in water. Nu, en in de toekomst!

Ons verhaal

Hoe het werkt

Bestel gemakkelijk online

Bestel slechts in enkele stappen een waterfilter voor bij jou in huis. Wil je ook gekoeld en bruisend water? Combineer het waterfilter dan met onze waterkoeler.

Uw waterfilter wordt geïnstalleerd

De dealer die bij jou in de buurt komt het waterfilter bij je thuis installeren. Liever zelf installeren? Ook dat kan!

Geniet van veilig drinkwater

Nadat de Druppa is geïnstalleerd kun je genieten van schoon en gefilterd drinkwater uit je eigen kraan.

Voor schoner water, van jouw kraan tot wereldwijd

Druppa vindt het belangrijk om zich in te zetten voor gezonder drinkwater. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld! Daarom werken wij samen met Stichting Ibota: een stichting die zich inzet om schoon en veilig drinkwater beschikbaar te maken voor iedereen. Wij doneren waterfilters en stichting Ibota zorgt dat de filters naar hun bestemming worden gebracht. Zo werken we samen aan schoner drinkwater voor mensen wereldwijd!

Alles over Ibota

Innovatie uit de kraan

Het Druppa waterfilter is het resultaat van uitvoerig onderzoek in de waterindustrie. Het filter wrodt eenvoudig door één van onze dealers aangesloten op uw tappunt, vaak ik het keukenkastje.

Bekijk onze dealers

98%

Van de zware metalen, waaronder lood, wordt uit het water gefilterd.

98%

Van de stoffen die een vieze smaak veroorzaken wordt weggefilterd met ons waterfilter.

75%

Van de pesticides, PFAS, antibiotica en medicijnresten zijn verleden tijd.

Druppa waterfilter

Geniet van gefilterd drinkwater met het Druppa waterfilter.

€415,-
€342,96