Druppa Waterontharder

Er is een Druppa waterontharder voor iedereen

Druppa heeft voor iedereen dé oplossing tegen kalkaanslag en ongewenste stoffen in drinkwater. Kies je voor een klassieke waterontharder met zout of ga je voor dé groene oplossing tegen kalkaanslag, eventueel gecombineerd met het Druppa waterfilter wat ongewenste stoffen uit het waar haalt. De keuze is aan jou! Kom je er zelf niet uit? Laat je adviseren door ons! Wij helpen je graag  

De Druppa Family serie bindt mineralen waardoor micro mineraalkristallen ontstaan. Dit zorgt ervoor dat kalk zich niet meer hecht en hierdoor geniet je van zacht water, met gezonde mineralen. Het Druppa filter in de Family serie rekent ook af met schadelijke stoffen zoals medicijnresten, chemicaliën, zware metalen en PFAS worden verwijdert. 

De Druppa DeQualQ is dé groene manier om af te komen van kalkaanslag en werkt, net als de Family serie op basis van mineraal dosering en kristallisering. Het is een compact filter zonder afvoer en stroom en past in de kleinste ruimtes. De DeQualQ gaat alleen kalk te lijf en verwijdert geen andere ongewenste stoffen.   

De klassieke waterontharders werken op basis van ionenwisseling met zoutregeneratie. Een harskern gevuld met hoogwaardige mono-hars haalt kalk uit het water. Het hars moet geregenereerd worden met zout. Een klassiek bewezen en meetbare methode die al meer dan 50 jaar op de markt is.

Druppa waterontharder Family met slangen

Family waterfilter en ontharder van Druppa

Druppa Family is een POE (Point Of Enrtry) filter en wordt geplaatst waar het water binnenkomt meestal direct na de watermeter. De Druppa Family is er voor huishoudens van 1 tot 4 personen. Druppa Family Plus voor huishoudens van 4 tot 8 personen. Het is een waterfilter en waterontharder in één.

De Druppa Family serie is geen klassieke waterontharder. De Druppa Family doseert het mineraal fosfaat in het water, wat bindt met calcium en magnesium ionen, waardoor micro mineraalkristallen ontstaan. Dit zorgt ervoor dat kalk zich niet meer hecht aan een oppervlak. Hierdoor geniet u van zacht water, wat voldoet aan de wettelijke resthardheid, terwijl alle goede mineralen behouden blijven. De Druppa Family rekent niet alleen af met kalkaanslag, maar ook schadelijke stoffen zoals medicijnresten, chemicaliën, zware metalen en PFAS worden verwijdert. Ook profiteren van alle voordelen van de Druppa Family? Bekijk onze producten!

DeQualQ waterverzachter van Druppa

Druppa DeQualQ wordt geplaatst waar het water binnenkomt,
meestal direct na de watermeter. De Druppa DeQualQ is er voor huishoudens van 1 tot 8 personen. Hij doseert een mineraal wat een binding aangaat met kalk en zo
rekent hij af met hardnekkige kalkaanslag.

Druppa DeQualQ is het antwoord op een duurzame oplossing tegen kalkaanslag. Er is geen zout, spoelwater en elektra nodig om vaarwel te zeggen tegen hardnekkige kalkaanslag. Het is een doorstroomfilter en heeft geen bewegende delen. Het heeft  hierdoor nihil onderhoud en storingen. Plaatsing en onderhoud zijn relatief eenvoudig.

Druppa DeQualQ Waterontharder
Druppa duo K10 waterontharder met zoutbak

Klassieke waterontharder van Druppa

KW staat voor klassieke waterontharder het cijfer 10 of 14 geeft de hoeveelheid hars aan. De KW 10 is geschikt voor huishoudens tot 4 personen met een waterverbruik tot 200m3 per jaar. De KW 14 is goed voor huishoudens tot 8 personen met een waterverbruik tot 400 m3 per jaar. De waterontharder wordt geplaatst waar het water binnenkomt, meestal direct na de watermeter. 

De Druppa klassieke waterontharders KW10 en KW14 zijn hét antwoord tegen kalkaanslag. De compacte modellen passen zelfs in de meterkast en zijn voorzien van een slimme app.  

Vrijblijvende gratis offerte aanvragen

Interesse, maar nog niet helemaal overtuigd? Geen probleem. We helpen u graag tijdens een persoonlijk gesprek of sturen u een offerte per e-mail. Uiteraard geheel vrijblijvend. Vul onderstaand uw gegevens en wensen in en we nemen contact met u op.