Over Druppa

Waarom Druppa

Bij Druppa gaan we voor het beste drinkwater gewoon uit uw eigen kraan en niet uit plastic flessen! Ons leidingwater bevat steeds meer medicijnresten, chemicaliën, zware metalen en veroorzaakt vervelende kalkaanslag. Mensen kiezen hierdoor steeds vaker voor drinkwater uit (plastic)flessen en dat geeft een grote ecologische voetafdruk. Veelal plastic flessen en bulkvaten drinkwater worden kilometers over onze planeet vervoerd met verhoging van Co2 uitstoot tot gevolg.

Daarin maken wij hét verschil: Met onze producten filteren en behandelen we op ecologisch verantwoorde manieren leidingwater met als resultaat: Geen ongewenste stoffen en kalkaanslag meer! De beste drinkwater beleving met de laagst mogelijke ecologische voetafdruk. Lekker, veilig en comfortabel water gewoon uit uw eigen waterleiding.

Dit doen we

Het innovatieve Druppa waterfilter verwijdert ongewenste stoffen uit leidingwater en verbetert smaak. De Druppa Family serie combineert het Druppa waterfilter met toevoeging van veilige mineralen en zorgt zo dat hardnekkige kalkaanslag verleden tijd is in het hele huis. Daarnaast bieden we met de Druppa waterkoeler extra comfort in de vorm van heerlijk koel en bruisend water in een handomdraai. Met onze Druppa thermofles neemt u het gekoelde Druppa water overal mee naar toe.  Zo zet Druppa zich in voor het lekkerste, schoonste en meest comfortabele water voor iedereen en onze planeet.

Benieuwd hoe Druppa tot stand is gekomen?